Kartläggningar kring jämställdhet och parasport

SB&K. Under sommaren kartlägger SB&K paraverksamheten i förbundet och gör samtidigt den årliga jämställdhetskartläggningen. Förbundet önskar att så många som möjligt av våra medlemmar svarar på enkäterna. Kartläggningarna avslutas den 15 augusti.
(Foto: Mathias Bergeld/Bildbyrån)

8 juli 2022  |  Annie Bondefelt

Kartläggning jämställdhet

I ett försök att säkerställa de jämställdhetsmål Riksidrottsförbundet lyfter fram i Strategi 2025, och möta de kriterier som kommer ligga till grund för de finansiella stöden i framtiden, har förbundet tillsatt en arbetsgrupp för att undersöka hur det ser ut bland våra medlemmar.

Ett första steg var att kartlägga nuläget, vilket genomfördes 2020. I början av 2021 presenterade arbetsgruppen ett förslag på hur vi som förbund kan fortsätta utvecklas. Bland annat lyftes att förbundet kan genomföra en årlig jämställdhetskartläggning. Enkäten tar ca 5–10 minuter att fylla i och du som svarar är helt anonym.

Klicka här för att komma till enkäten. Sista dag att svara på enkäten är 15 augusti.

Kartläggning parasport

SB&K vill att fler barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning får möjlighet att testa på glädjefylld fysisk aktivitet och uppleva kampsportens positiva effekter.

Syftet med kartläggningen är att få en överblick över hur paraverksamheten i förbundet ser ut i dagsläget. Enkäten tar ca 5–10 minuter att fylla i och du som svarar är helt anonym.

Klicka här för att komma till enkäten. Sista dag att svara på enkäten är 15 augusti.

Läs mer om SB&K:s projekt:
Parasport
Kampsport för fler
50/50. På riktigt.

Läs mer om RF:s jämställdhetsarbete i Strategi 2025.

 

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52