Riksläger för parasportutövare

PARA. Mellan 24-25 september anordnas ett riksläger för svenska parasportutövare i Olympiahallen i Helsingborg. Många välkända instruktörer kommer finnas på plats och det är ett bra tillfälle att testa nya kampsporter.

8 september 2022  |  Annie Bondefelt

Föreningen Fenix Kampsport kommer tillsammans med SB&K:s Parakommittén och Svenska Jujutsufederationen arrangera ett riksläger för parasportutövare i slutet på september.

Under två intensiva dagar kommer deltagarna få möjlighet att testa och utveckla sina kunskaper inom kampsport i en stimulerande miljö. På instruktörslistan återfinns bland annat Urban Aldenklint, Ingemar Sköld och VM-medaljören i jujutsu, Linda Lindström.

– Självklart kan alla parasportutövare anmäla sig oavsett erfarenhet. Man kan vara ny på mattan. Det kommer vara paraanpassad kampsportsträning av olika slag som till exempel jujutsu, aikido och karate, berättar Mike Wall, Parakommitténs ordförande.

Rikslägret är ett av de initiativ som arrangeras med hjälp av Återstartsstöd Parasport. Det innebär att kostnaden för deltagarna är kraftigt subventionerade, observera att boende inte ingår i avgiften. För mer information om lägret samt anmälan följ länken.

Text: Annie Bondefelt
Foto: Jonathan Broberg

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52