ADV23: dopingtips.se

ANTIDOPINGVECKAN. Har du sett eller hört något misstänksamt? På dopingtips.se kan vem som helst anonymt tipsa Antidoping Sverige om misstänkt doping och samtidigt bidra till en ren idrott.
(Foto: Lennart Månsson/Bildbyrån)

5 juli 2023  |  Kansliet

All information om möjliga förseelser mot idrottens dopingregler är viktiga och kan göra skillnad. Information om idrottsutövare, tränare, läkare eller andra personer med koppling till idrotten är av intresse. Med din hjälp kan idrotten skyddas.

dopingtips.se kan du föra en säker och anonym dialog med Antidoping Sverige genom att enkelt upprätta en anonym postbox.

För att avslöja det mer organiserade dopingfusket räcker det inte endast med traditionell dopingkontrollverksamhet. Genom en dopingkontroll avslöjas exempelvis inte personer som förser idrottsutövare med dopingpreparat. Därför finns en verksamhet för underrättelse och utredning.

Läs mer om hur det fungerar på antidoping.se eller gå direkt till dopingtips.se.

Text: Antidoping Sverige

Antidopingveckan 2023
Den 3-7 juli genomförs årets antidopingvecka (ADV23) i förbundets kanaler. Utöver eget material tipsar vi, som ovan, om läsning hos Antidoping Sverige. Det som publicerats under denna och tidigare veckor har vi samlat på budokampsport.se › antidoping.
51
43
52