Nyheter

Vinst för Josefine Lindgren Knutsson i jakten på ett UFC-kontrakt

MMA. Inget UFC-kontrakt för svenskan trots vinst i Las Vegas under gårdagen.
(Foto: Stefan Romare MMA)

Igår var det dags för en av Josefine Lindgren Knutssons viktigaste MMA-matcher i karriären då hon, i Las Vegas, ställdes mot Isis ”Fight Queen” Verbeek från Nederländerna. Matchen var en del i Dana Whites koncept “Dana White’s Contender Series”, där MMA-fighters tävlar för att vinna ett UFC-kontrakt. 

Den 27-åriga Lindgren Knutsson har en lång meritlista som stående fighter med bland annat ett VM-guld i thaiboxning redan 2018. Det var också hennes stående tekniker som imponerade och trots en jämn match tilldelades hon vinsten efter matchslut. Trots vinsten fick hon tyvärr inget erbjudande om UFC-kontrakt denna gång.

 

Text: Annie Bondefelt
Foto: Stefan Romare MMA