Ansök till NIU senast den 1 december

UTBILDNING. För er som vill kombinera gymnasiestudier med elitsatsning inom armbrytning så ska ansökningarna vara inskickade senast den 1 december.

13 november 2023  |  Annie Carriage

Det börjar att dra ihop sig för de som vill gå nationellt godkända idrottsutbildningar (NIU) på gymnasiet med start hösten 2024.

Den 1 december är nämligen sista ordinarie ansökningsdag.

För närvarande erbjuds en NIU-utbildning när det gäller Svenska Budo & Kampsportsförbundets idrotter, armbrytning i Storuman.

– Missa inte chansen att få tillhöra junioreliten i armbrytning, vi på Armbrytargymnasiet samverkar med Sveriges framgångsrikaste armbrytarförening Storuman armsport. Det här året skrev vi historia då alla elever kvalade in och blev uttagen i det svenska landslaget. Vi vill ha med dig i vår härliga gemenskap, bli en vinnare du med och sök innan platserna tar slut. Ring mig om du är intresserad av ett studiebesök så hjälper jag gärna till med det, säger Sebastian Sjödin, ansvarig tränare på Armbrytargymnasiet.

Mer information om nationellt godkända idrottsutbildningar finns på vår NIU-sida. Där finns också ansökningshandlingar för utbildningen samt kontaktuppgifter till skolan och Sebastian Sjödin om ni har några frågor eller funderingar.

 

Text: Annie Bondefelt Carriage

2
8
10