De nominerade till Kampsportsgalan – Årets ledare

10 april 2024  |  Jonathan Broberg

De nominerade till Kampsportsgalan – Årets ledare

KAMPSPORTSGALAN. I fem olika artiklar inför stängningen av röstningen, går vi igenom de nominerade – kategori för kategori. Turen är kommen till Årets ledare

Den 20:e april är det dags för Kampsportsgalans återkomst, efter några års frånvaro.

En jury har som vanligt tagit fram de nominerade, men det är via röstning från allmänheten som avgör vem pristagaren i respektive kategori blir. Den 12 april stänger röstningen.

I den här artikeln går vi igenom de nominerade till Årets ledare.

För att ens kunna bli nominerad bör Årets ledare passa in i prisets definition:
”Den här ledaren har en förmåga att få människor att blomstra och utvecklas, både idrottsligt och på ett personligt plan. Ledaren är inspirerande och har en positiv attityd, samt en förmåga att se varje individs styrkor och svagheter.”

De nominerade i Årets ledare
Kader Ben Ali, MMA/BJJ
“Barn- och ungdomsinstruktör på STHLM SHOOT & Loyalty Muay Thai Förening. Sammanhållning, gemenskap och personlig utveckling står i fokus under Ben Alis träningspass liksom rörelseglädje genom fysisk litteracitet-konceptet.”

Peder Finnsiö, wushu
“Framgångsrik och driven ordförande för Svenska Kung Fu & Wushuförbundet samt Stockholms Budo & Kampsportsförbund i många år. Initiativtagare och arrangör av både Kampsportsfestivalen och Kampsportsdagarna på Sergels Torg.”

Payman Hayr, thaiboxning
“Framgångsrik domare i thaiboxning och kvinnlig förebild som är mycket aktiv både nationellt och internationellt. Har dömt World Combat Games i Riyadh, VM i Bangkok, European Games i Krakow samt SM och många andra tävlingar på svensk mark.”

Elina Moestam & Max Lindblad, BJJ
“Grundare till föreningen Stark IF som har en tydligt förmedlad värdegrund där alla verkligen är välkomna. Moestam och Lindblad fokuserade under föregående år på att öka antalet barnpass samt arbeta med sin elitgrupp vilket resulterade i fem VM-medaljer samt utnämningen Bästa klubb under SM i både BJJ och submission wrestling.”

 

Rösta på din favorit till Årets ledare här.

Eventet

Datum: Lördag 20 april
Tid: insläpp 19:30
Plats: Kägelbanan, Mosebacke Torg 1 (Stockholm)
Pris: 350:-, i biljettpriset ingår ett glas mousserade.

Biljett till galan

Köp biljett till Kampsportsgalan via billetto.se, här.

Text: Jonathan Broberg/Annie Carriage

2
8
10