Vårens Allstyle open blir en succé

ALLSTYLE. På lördag är det dags för Allstyle open i Eriksdalshallen i Stockholm. Och tävlingsarrangörerna Thabo Motsieloa och Eva Callenbo Motsieloa är mycket positivt inställda till tävlingens omfång.
– 116 idrottare kommer att få match, det är häftigt, säger Thabo Motsieloa till budokampsport.se.

17 april 2024  |  Jonathan Broberg

På lördag är det vårens upplaga av Allstyle Open.

Den hålls i Eriksdalshallen i Stockholm.

Den mångårige eldsjälen och tävlingsarrangören Thabo Motsieloa är glad över gensvaret från kampsportare. Tävlingen kommer, trots stundade EM i wushu och SM i kickboxning, att bli rikligt fylld av tävlande.

– 116 idrottare kommer att få match, det är häftigt. Med tanke på att den här perioden innehåller många olika kampsportsevents är jag verkligen positivt överraskad. Men det är tydligt att Allstyle har en stark attraktionskraft.

Lördagens tävling innebär den 62:a upplagan av Allstyle Open.

– Det som sticker ut i år är väl kanske just det, att antal anmälda är så pass många under en tid av stora kampsportsevent. Men Allstyleförbundet går framåt och vi blir snart 68 klubbar, vilket är en nästan 20-procentig ökning från ifjol. Det är otroligt roligt att det finns ett sådant sug och intresse kring sporten.

Själva tävlingarna startar 11.00 på lördag.

Text och foto: Jonathan Broberg

2
8
10