Inför Årsmötet 2024: Fredrik Gundmark ser ett större engagemang

ÅRSMÖTE. Den 20 april hålls Svenska Budo & Kampsportsförbundets årsstämma på WTC i Stockholm. SB&K:s ordförande ser fram emot event och ser ett större engagemang än tidigare.
– Förbundet har fått in ett flertal motioner, sex stycken som berör olika ämnen, vilket är riktigt kul. Det visar att våra föreningar är aktiva och är engagerade och vill utveckla och utvecklas, säger Fredrik Gundmark till budokampsport.se.
(Foto: Sven Lindwall/Bildbyrån)

18 april 2024  |  Annie Carriage

Årstämman 2024 närmar sig och all praktisk information publicerades förra veckan liksom årsmöteshandlingarna som inkluderar årets motioner. SB&K:s ordförande blickar fram emot ett intressant årsmöte och ett kärt återseende – Kampsportsgalan.

– Jag ser fram emot ett fysiskt årsmöte där vi och våra medlemmar får träffas. Det är spännande tider, det är mycket som händer i förbundet och det kommer också bli en delvis ny styrelse då det är några av ledamöterna som inte kommer fortsätta med sina uppdrag, säger Fredrik Gundmark.

– Det är också första gången på länge som Kampsportsgalan är tillbaka och det ska bli roligt att ha dessa två event i nära anslutning som innan pandemin.

Det har kommit in många fler motioner än vanligt vilket Gundmark tycker är en väldigt positiv utveckling.

– Förbundet har fått in ett flertal motioner, sex stycken som berör olika ämnen, vilket är riktigt kul. Det visar att våra föreningar är aktiva och är engagerade och vill utveckla och utvecklas, ett engagemang som vi naturligtvis applåderar, säger Gundmark.

 

Text: Annie Carriage

2
8
10