Tävlingskort

Då blir tävlingskortet helt digitalt

SB&K. Som vi berättade igår kommer nya budokampsport.se att lanseras den 18 juni, om inget oförutsett händer. I samband med det övergår tävlingskortet till att bli helt digitalt.
– Äntligen. Det känns verkligen bra att meddela att vi har gått i mål med projektet och att tävlingskortet blir digitalt framöver, säger Svenska Budo & Kampsportsförbundets generalsekreterare Mona Lundkvist till budokampsport.se.
(Foto: Sofia Arnbom)

4 juni 2024  |  Jonathan Broberg

I går släpptes nyheten om en ny hemsida till budokampsport.se.

Idag kan vi inkludera ett helt digitalt tävlingskort till den lanseringen också. Den 18 juni kommer nya hemsidan där också det digitala tävlingskortet därmed lanseras.

Generalsekreterare Mona Lundkvist kan glatt pusta ut efter en lång process med att få tävlingskortet digitalt.

– Äntligen. Det känns verkligen bra att meddela att vi har gått i mål med projektet och att tävlingskortet blir digitalt framöver när den nya hemsidan släpps den 18 juni.

Mona tillägger:

– Vi tror och hoppas att det här ska underlätta rent administrativt för alla som är inblandade i våra tävlingsrutiner. Samtidigt vill jag verkligen understryka att bara för att kortet blir digitalt kan man ändå inte vara ute i sista stund med sin ansökning, eftersom den noga måste granskas av kansliet.

Legitimera dig med Freja+

För dig som har befintligt fysiskt kort, och för dig som ansöker om ett nytt, måste du legitimera dig med appen Freja+. Den finns att ladda ner där appar finns, exempelvis i appstore.

Text: Jonathan Broberg

5
13
16