I Lisebergshallen hölls MMA-galan The Zone under lördagen och det blev en intensiv och underhållande kväll för den mångtaliga publiken.

Här kommer resultaten från galan.

10 november 2009  |  Jonathan Broberg

Kristoffer Murén vann med domarsiffrorna 2-0 mot namnen Christoffer Wassberg.

Laimonas Stancikas blev för stark för Rami Aziz. Aziz passade på att göra proffsdebut kvällen till ära och gjorde det bra, trots förlust.

Oskar Sollevi mötte Peter Engdahl och efter 1:30 in i den andra ronden tilldömdes Oskar segern.

Litauern Ernestas Dapkus hade bekymmer med Gladius fighter Christoffer Svensson. Svensson var den bättre av de två genomgående och avgjorde slutligen i den tredje ronden.

Besam Yousef hade en tuff fransman som motståndare, men svensken var ändå drivande matchen igenom och det uppmärksammade även domarna som gav svensken segern med 3-0 i domarröster.

Martin Lavin inledde i ett rasande tempo mot Peter Enblom. Och efter 1, 25 i den första ronden tilldömdes Martin segern.

Anton Mattsson gjorde processen kort med Edgaras Bajercius. Svensken vann då matchen bröts efter 2, 33 in i den första ronden.

Inte heller i matchen mellan Martin Svensson och Rouven Kurath hann det bli någon andra rond. Svensson dömdes till segrare med dryga minuten kvar av rond ett.

Däremot blev det en hel matchlängd över tre ronder innan Domingos Mestre hade besegrat Andrius Ordojan. Mestre fick alla tre domarrösterna med sig.

August Wallén ställdes mot tjecken Patrik Kincl. Svensken hade dock inga bekymmer att rätt komfortabelt fightas hem segern. Matchen pågick fram till knappt en minut återstod av första ronden.

Slutligen besegrade Eddy Bengtsson Ivaylo Markov. Matchen hann bara komma till 1,58 i första ronden innan svensken dömdes som segrare.

Det ska också nämnas att The Zone FC 6 går av stapeln den 27:e mars 2010. Galan kommer att gå under namnet Evolution.

Text: Jonathan Broberg