Nya instruktörer

11 april 2017  |  Sofia Arnbom

Under helgen den 8-9 april samlades ett laddat gäng deltagare på idrottens utvecklingscentrum Bosön utanför Stockholm. Guidade av utbildare Altan Celik och Christian Sandberg tog de sig tillsammans an tränarutbildningens steg 1 respektive steg 2. Efter två intensiva dagar med teori och praktik kunde deltagarna kvittera ut sina välförtjänta instruktörslicenser och blicka fram mot att sprida sina kunskaper vidare runt om i landet.

Kommande utbildningsmöjligheter
Planerade utbildningar under våren där anmälan ännu är öppen är tränarutbildning steg 3 som arrangeras över två helger i maj samt barnledarutbildningen som arrangeras den 27 maj. Anmälan till respektive utbildning görs via länk på utbildningssidan.

Arrangera tränarutbildning i höst?
Är din förening intresserad av att arrangera en tränarutbildning under hösten? Kontakta i så fall arnbom@budo.se för mer information.

Foto: Christian Sandberg

En kommentar

14
10
11