Foto: Hamid Ershad Sarabi

Kampsportspodden fyller 50 avsnitt

Jag vet inte om jag har berättat historien bakom Kampsportspodden. Men jag tar den en gång till.

4 september 2019  |  Jonathan Broberg

Under några högintensiva år hade jag mycket kontakt med dåvarande Radiosportens Kenneth Range. När så Range blev pensionär (ja, nästan på dagen till det faktiskt) föreslog han att vi borde ha en podd om det som sker inom vårt förbunds idrotter.
Och på den vägen är det.

Spelades in i en park

Vårt första program spelades in i en park på Södermalm i Stockholm. Sedan var vi på lite olika ställen och träffade lite olika typer av intressanta utövare i vårt förbund.

När vi sedan anställde Annie här på kansliet plockade vi självklart in henne i podden direkt. Och efter det har det liksom varit vi tre med podden. Även Jenny Svensson har gjort storstilade poddinspelningar med oss efter det.

Vi vill också passa på att nämna Frej Johnson, eller Madskills, som hjälpt oss med musiken till podden.

Nu fyller alltså podden 50 avsnitt, vilket vi kommer att fira lite extra.
Efter det 50:e avsnittet planerar vi för en liten re-launch, med ett litet nytt format som vi hoppas att ni lyssnare ska uppskatta.

Om man tänker sig en förbundspodd och själva syftet med en ser jag som ansvarig för förbundets kommunikation en stor utvecklingspotential i podden. Det är inte ofta som våra medlemmar för chansen att berätta sin idrottsliga resa – men podden är en sådan plats.

Nytt format efter avsnitt 50

Det är också ett sätt att få vår kommunikation, som vi vill ha levande och uppdaterad och intressant, att vara just det.

Vi vill självklart också ha era synpunkter på hur vi kan utveckla podden, vilka ämnen ni vill att vi ska ta upp. Ett par just sådana tips har vi lyft in i poddens nya format, men vi kan självklart alltid göra mer, bli bättre och det blir vi om vi försöker tillgodose vad just du som lyssnare vill höra.

Så tveka inte att kontakta någon av oss, mig, Annie eller Kenneth.

Vi kommer att hålla lite till på det 50:e avsnittet, så ni får ge er lite till tåls där. Sedan tar vi sats mot minst 50 nya avsnitt.

På återhörande.
Hoppas jag

Foto: Hamid Ershad Sarabi

13
8
18