Registrera ombud till årsmöte

Förening som vill registrera sitt ombuds deltagande på något av kommande digitala årsmöten behöver registrera sitt ombud för fullmaktsgranskning senast måndag 18 maj.

15 maj 2020  |  Sofia Arnbom

Totalt väntar inom kort 14 digitala årsmöten inom Svenska Budo & Kampsportsförbundets organisation. Svenska Kampkonstförbundet är först ut med start måndag 25 maj och därefter följer ytterligare 12 årsmöten för underförbund innan SB&K genomför sin förbundsstämma lördag den 13 juni.

Kallelse
Datum och tid för respektive årsmöte framgår i den gemensamma kallelsen.

» Kallelse

Fullmaktsgranskning – senast 18 maj
Förening som vill närvara med ombud vid SB&K:s eller något av dess underförbunds årsmöten behöver registrera sitt ombud för fullmaktsgranskning. Ombud har rösträtt på mötet. Registreringen sker via ett formulär för varje enskilt årsmöte. För underförbundens årsmöten är sista dag 18 maj. Länk till registrering av ombud finns i kallelsen.

 

Text: Sofia Arnbom
Foto: Bildbyrån

En kommentar

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

56
48
57