Nyheter

Publikplats på årsmöten

På måndag genomförs det första digitala årsmötet inom Svenska Budo & Kampsportsförbundets regi. För den som vill ta del av det eller något annat av årsmötena finns möjligheten att anmäla sig till en plats i publiken.

Deltagare på publikplats har i mötet yttranderätt. Yttranderätt innebär att deltagaren kan följa mötet samt begära ordet. Anmälan till publikplats sker via länk nedan. Den som vill närvara på flera av mötena gör en registrering per möte. Tänk på att ange en korrekt mejladress, det är till angiven mejladress som information för inloggning skickas inför det aktuella mötet.

Publikplats – anmäl senast 24 maj

» Anmälan publikplats

Sista anmälningsdag publikplats underförbund är 24 maj.
Sista anmälningsdag publikplats SB&K är 6 juni.

Kallelse
Datum och tid för respektive årsmöte framgår i den gemensamma kallelsen.
Observera att det endast är fullmaktsgranskningen till SB&K:s möte som ännu är öppen.

» Kallelse

 

Text: Sofia Arnbom
Foto: Bildbyrån