Tränarutbildningar höst

Utbildningshösten närmar sig, planeringen fortsätter utifrån de riktlinjer som tagits fram och beslut om genomförande utifrån antal anmälda deltagare tas dag efter sista anmälningsdatum.

10 augusti 2020  |  Sofia Arnbom

Riktlinjerna konkretiserar insatser kring just utbildningsverksamheten men vi behöver vara beredda på behov av snabba justeringar om läget ändras. Fokus är fortsatt att minska smittspridningen vilket alla måste ta ett personligt ansvar för.

» Riktlinjer utbildning med anledning av coronapandemin

 

Höstens utbildningstillfällen
Respektera sista anmälningsdatum. Avbokningsregler, semestertider samt korttidspermittering av kansliets personal gör att vi behöver hålla extra hårt på de exakta datumen vid beslut om genomförande av utbildningarna.

3-4 oktober, sista anmälan 2 september
Tränarutbildning Steg 1
, Bosön, Stockholm
– ANMÄLAN

3-4 oktober, sista anmälan 2 september
Tränarutbildning Steg 2
, Bosön, Stockholm
– ANMÄLAN

7-8 november, sista anmälan 7 oktober
Tränarutbildning Steg 2
, Sundsvall
– ANMÄLAN

14-15 nov & 5-6 dec, sista anmälan 14 oktober
Tränarutbildning Steg 3
, Bosön, Stockholm
– ANMÄLAN

 

För de utbildningstillfällen som ställdes in under våren kommer i möjligaste mån nya tillfällen att planeras under senare delen av hösten. För utbildningar på Bosön finns sedan tidigare tillfällen inplanerade under hösten och i dagsläget håller vi oss till dessa. Inga anmälningar från våren flyttas över till nytt tillfälle utan du behöver registrera en ny anmälan om du önskar delta på utbildning i höst. Eventuellt ytterligare tillfällen publiceras efter att de är bekräftade på sidan för utbildning.

En kommentar

  1. Hej!

    Jag skickade igår in en anmälan från vår förening till Tränarutbildning Steg 1 (3-4 okt), men skrev fel mailadress på deltagare Marcus Lindblom. Rätt ska vara “marcus.lindblom02@gmail.com” så går detta att ändra i efterhand vore jag tacksam så att han får all information till mailen 🙂

    Mvh,

    Oliver Enkamp
    Combat Academy IF Täby

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52