Digitalt föreningsårsmöte

Måste föreningar och förbund hålla årsmöte under 2020, under rådande coronapandemi? Ja, Riksidrottsförbundet menar att föreningar och förbund med kalenderår som verksamhetsår om möjligt ska genomföra sitt årsmöte senast under det tredje kvartalet, men absolut senast den 31 december 2020.

10 september 2020  |  Sofia Arnbom

Föreningar som sköt upp vårens årsmöte ska alltså genomföra sitt årsmöte innan årets utgång. Årsmötet kan genomföras fysiskt, digitalt eller som en kombination av dessa.

Riksidrottsförbundet har samlat fördelar, utmaningar och tips vid genomförande av digitalt årsmöte. Om förening önskar konkret hjälp och stöd för att komma igång inför ett digitalt årsmöte, kontakta en idrottskonsulent i ert RF-SISU distrikt.

» Fördelar, utmaningar och tips

» Kontaktuppgifter RF-SISU distrikt 

 

Bild: Riksidrottsförbundet
Text: Sofia Arnbom

En kommentar

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

5
13
16