Rätt kontaktuppgifter till föreningen?

14 oktober 2020  |  Sofia Arnbom

Information från SB&K eller RF skickas vanligen till medlemsföreningar via mejl. Tyvärr är det inte ovanligt med inaktuella mejladresser vilket betyder att många föreningar riskerar att gå miste om viktig information.

Tips! Skapa en egen mejladress till föreningen istället för att använda en privatpersons privata- eller jobbadress, det gör det lättare för föreningen att följa kommunikation över tid och kontaktmejl behöver inte uppdateras lika ofta.

Två olika system
SB&K:s föreningar är kopplade mot två olika system för kontaktuppgifter, klubbregistret på budokampsport.se samt idrottens gemensamma system IdrottOnline, varför det är viktigt att kontrollera vilka kontaktuppgifter som finns registrerad till föreningen på respektive ställe. Systemen utbyter inte information med varandra.

» Klubbregistret budokampsport.se
Kontrollera vilka uppgifter som finns registrerade för föreningen i klubbregistret. Om ni vill ändra någon uppgift i klubbregistret skicka uppdateringen till info@budokampsport.se, var tydlig med vilken förening och vilken ändring som avses.

Tips!
Uppge adressen till föreningens hemsida eller facebook och se till att den hålls uppdaterad så hittar intresserade personer lättare rätt information.

» IdrottOnline
IdrottOnline är idrottsrörelsens gemensamma och idrottsövergripande system där föreningar hanterar t.ex. medlemsregister samt ansökningar om Projektstöd IF och LOK-stöd. Varje förening ansvarar själv för att hålla sina uppgifter uppdaterade i IdrottOnline. Manualer och support för IdrottOnline finns på idrottonline.se

Tips!
Gör det till rutin att i direkt anslutning till det konstituerande styrelsemötet uppdatera kontaktuppgifterna i IdrottOnline.

De uppgifter som syns utåt hos Riksidrottsförbundet på rf.se för just din förening ser du genom att söka här.

 

Foto: Bildbyrån
Text: Sofia Arnbom

En kommentar

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

2
8
10