Inför deltagande i digitalt årsmöte

SB&K | Du som ska delta i något av de kommande årsmötena i Easymeet Online uppmanas att ta del av nedanstående information för att underlätta mötet för dig själv, presidiet samt övriga deltagare.

4 mars 2021  |  Mats Lilja

Datum och tider
Information om de olika årsmötena finns sedan tidigare publicerat under Förbund > Årsmöten.

Anmäl dig
Du behöver registrera din anmälan i tid enligt kallelsen. Mer information finns i denna artikel.

Testa din utrustning
• Datorn måste ha webbkamera och mikrofon.
• Testa din utrustning i god tid genom att gå in på www.easymeet.se/support.
• Mötet sker bäst med webbläsaren Chrome och en nyligen omstartad dator.
• Ta del av övriga tips på www.easymeet.se/tips.

Kom i tid
Respektera mötets starttid. Inloggning i mötet kan göras en timme innan utsatt starttid. Vi ser gärna att ni loggar in för att testa ljud och bild i god tid.

Länk till mötet
Du som anmält dig till ett årsmöte får någon dag innan mötet två mejl gällande stämman. Ett från SB&K och ett från mötessystemet Easymeet. Ta del av den allmänna informationen i mejlet från SB&K samt kontrollera hur du loggar in via mejlet från Easymeet. Om du inte fått mejlen, kontrollera din skräpkorg.

Inloggning
Inloggningsuppgifter skickats någon dag innan mötet i ett automatiserat utskick från Easymeet till den mejl du uppgett vid registrering. Följ instruktionerna i mejlet för att skapa nytt alternativt uppdatera befintligt konto. Om du inte fått några inloggningsuppgifter, kontrollera din skräpkorg.

Support
Kontakta Easymeet support på 018-54 24 23 vid problem med din inloggning eller tekniska utrustning innan och under mötet. Supporten är tillgänglig med start en timme innan mötets starttid.

Rösträtt
Rösträtt och antal röster enligt röstlängden är kopplade till den specifika inloggningen för registrerat ombud.

Årsmöteshandlingar
Dokument till stämman finns att ta del av i mötessystemet, du kan gå till mötet så snart du fått inbjudan till det specifika mötet samt skapat din inloggning. Handlingarna för respektive möte går även att nå via Förbund > Årsmöten.

Text: Sofia Arnbom
Foto: Bildbyrån

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

56
48
57