Inför Förbundsstämman 2021: Deltagande i SB&K:s årsmöte

SB&K | På lördag 27 mars genomför SB&K digital förbundsstämma i Easymeet Online. Du som ska delta uppmanas att ta del av nedanstående information för att underlätta mötet för dig själv, presidiet samt övriga deltagare.

25 mars 2021  |  Sofia Arnbom

Testa din utrustning
• Datorn måste ha webbkamera och mikrofon.
• Testa din utrustning i god tid genom att gå in på www.easymeet.se/support.
• Använd webbläsaren Chrome och en nyligen omstartad dator.
• Ta del av övriga tips på www.easymeet.se/tips.

Kom i tid
Respektera mötets starttid. Videomötet öppnas en timme innan utsatt starttid. Vi ser gärna att ni loggar in för att testa ljud och bild med presidiet 09.15–09.45. Fungerar det kan du sedan ta en paus och återkomma till mötets start.

Länk till mötet
Du som anmält dig till årsmötet har torsdag 25 mars fått två mejl gällande stämman. Ett från SB&K och ett från mötessystemet Easymeet. Ta del av den allmänna informationen i mejlet från SB&K samt kontrollera hur du loggar in via mejlet från Easymeet. Om du inte hittar mejlen, kontrollera din skräpkorg.

Inloggning
Inloggningsuppgifter har torsdag 25 mars skickats i ett automatiserat utskick från Easymeet till den mejl du uppgett vid registrering. Följ instruktionerna i mejlet för att bekräfta ditt konto och vid behov uppdatera ditt lösenord. Om du inte hittar utskicket, kontrollera din skräpkorg.

Support
Kontakta Easymeet support på 018-54 24 23 vid problem med din inloggning eller tekniska utrustning innan och under mötet. Supporten är tillgänglig med start en timme innan mötets starttid.

Röstlängd
En preliminär röstlängd för stämman utifrån i tid registrerade fullmakter är upprättad. Röstlängd för stämman fastställs vid dagordningens andra punkt.

Rösträtt
Möjligheten att rösta samt antalet röster enligt röstlängden är kopplade till inloggning med den mejladress som uppgetts vid registrering av ombudet.

Årsmöteshandlingar
Dokument till stämman finns att ta del av i mötessystemet, du kan logga in och se dagordning med dokument så snart du fått inbjudan samt skapat din inloggning. Handlingarna för mötet går även att nå via Förbund > Årsmöten.

Text: Sofia Arnbom
Foto: Bildbyrån

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52