Påminnelse gällande rapportering & betalning av medlemsavgift 2022

SB&K. Senast den 31 januari skulle Svenska Budo & Kampsportsförbundets medlemsföreningar rapportera antalet medlemmar och betala medlemsavgift för 2022. De föreningar som fortfarande inte har gjort detta riskerar nu uteslutning.

1 mars 2022  |  Kansliet

Rutiner kring rapporteringen av föreningarnas medlemmar och medlemsavgifter har vi berättat om tidigare.  Flera påminnelser har även skickats ut till den mailadress som föreningen har uppgett i Klubbregistret. Sista datumet att rapportera har nu passerat, har ni inte fått mailet och behöver justera er mailadress kontakta SB&K.

Då förbundet behöver hålla sina register aktuella kommer föreningar som varken har betalat eller kontaktat SB&K snarast att vara föremål för uteslutning ur förbundet. Detta enligt normalt förfarande.

Frågor gällande detta kan ställas till info@budo.se.


Kansliet
Svenska Budo & Kampsportsförbundet

En kommentar

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

56
48
57