Parakommitténs samtliga instruktionsfilmer

PARA. SB&K:s Parakommitté har under veckan presenterat tolv filmer med olika övningar anpassade för utövare med funktionsnedsättning. Ett verktyg som förhoppningsvis ska underlätta för föreningar och underförbund att erbjuda en anpassad träning för paraidrottare.

20 maj 2022  |  Annie Bondefelt

Filmerna är framtagna av Parakommittén i inspirations- och utbildningssyfte, läs mer om initiativet i den här artikeln. Övningsfilmerna kommer finnas att tillgå både på Parasports undersida samt på SB&K:s webbtv. Filmerna som publicerats under veckan finns även samlade nedan.

Filmer med sittande övningar

Övning 1
Övning 2
Övning 3
Övning 4
Övning 5
Övning 6

Filmer med stående övningar

Övning 7
Övning 8
Övning 9
Övning 10
Övning 11
Övning 12

Text: Annie Bondefelt

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52