Eliten i kyokushin åker till IFK-VM

KYOKUSHIN. I helgen är det dags för fyra svenskar att åka ner till Valencia för att delta i IFK-VM. Truppen består av Ali Hayder och Mirjam Björklund som bägge tog EM-medaljer i våras samt Sanne Larsson och Mette Marie Nielsen.
(FOTO: Annika Peterson)

31 maj 2022  |  Annie Carriage

Tävlingarna i IFK VM arrangeras i den spanska staden Valencia och Sverige skickar några av de hetaste namnen inom sporten just nu. Några av de känner vi igen efter att de tog medaljer under föregående EM i shinkyokushin tidigare i vår, Ali Hayder och Mirjam Björklund. Utöver dessa reser även Sanne Larsson och Mette Marie Nielsen ner till turneringen för att slåss om medaljerna.

Här är den svenska truppen

DAMER

-65 kg Sveriges flagga Mirjam Björklund, WKO Keiko
+65 kg Sveriges flagga Sanne Larsson, WKO Enso
+65 kg Sveriges flagga Mette Marie Nielsen, Brynäs Kyokushin Karate


HERRAR

-80 kg Sveriges flagga Ali Hayder, WKO Stockholm Kyokushin

 

Text: Annie Bondefelt

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4