Anmäl till tränarutbildning i utbildningsplattformen

UTBILDNING. Arbetet med förbundets utbildningsplattform går vidare och det är möjligt att via plattformen anmäla sig till höstens tränarutbildningar.
(Foto: Maxim Thoré/BILDBYRÅN)

10 juni 2024  |  Sofia Arnbom

Som tidigare presenterats använder sig SB&K av Idrottens Utbildningsplattform (IUP) för att samla utbildningsverksamheten. I plattformen finns digitala utbildningar tillgängliga och det är möjligt att anmäla sig till fysiska utbildningstillfällen för till exempel tränarutbildning.

Plats och datum för kommande utbildningstillfällen finns här samt i utbildningsplattformen. Under hösten är tränarutbildningarna fortsatt kostnadsfria för deltagare från förbundets medlemsföreningar.

Tips från coachen!
Du som vill anmäla dig till en fysisk träff för tränarutbildning kan med fördel börja kolla på det redan nu. Dels för att bekanta dig med plattformen men också för att det kan finnas förkunskapskrav i form av digitala utbildningsmoment som du behöver genomföra innan anmälan till en fysisk träff kan registreras.

Information om hur föreningen aktiverar IUP för sina medlemmar, hur medlemmar skapar sina individuella konton och anmäler sig till en utbildning finns på vår samlingssida.

» Kom igång med SB&K:s utbildningsplattform.

 

Text: Sofia Arnbom

5
13
16