Tränarutbildning Steg 3

25 augusti 2017  |  Sofia Arnbom

Svenska Budo & Kampsportsförbundets tränarutbildning steg 3 riktar sig till dig som jobbar med tävlande eller till dig som tävlar och som vill lära dig mer om träningsupplägg och planering för prestation. Utbildningen bygger på tränarutbildningarna steg 1 och 2 och kan komma att kräva viss repetitionsinläsning innan utbildningsstart. Utbildningen omfattar fyra dagar fördelat på två helger med praktikuppgifter mellan. Under utbildningen varvas teori och praktik.

Nästa tränarutbildning steg 3 genomförs helgerna den 25-26 november 2017 samt den 20-21 januari 2018. Sista anmälan är den 22 oktober och anmälan sker via länk på Utbildningssidan. På samma sida finns även datum och anmälningslänkar till höstens övriga utbildningstillfällen.

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4