Tränarutbildning Steg 3

25 augusti 2017  |  Sofia Arnbom

Svenska Budo & Kampsportsförbundets tränarutbildning steg 3 riktar sig till dig som jobbar med tävlande eller till dig som tävlar och som vill lära dig mer om träningsupplägg och planering för prestation. Utbildningen bygger på tränarutbildningarna steg 1 och 2 och kan komma att kräva viss repetitionsinläsning innan utbildningsstart. Utbildningen omfattar fyra dagar fördelat på två helger med praktikuppgifter mellan. Under utbildningen varvas teori och praktik.

Nästa tränarutbildning steg 3 genomförs helgerna den 25-26 november 2017 samt den 20-21 januari 2018. Sista anmälan är den 22 oktober och anmälan sker via länk på Utbildningssidan. På samma sida finns även datum och anmälningslänkar till höstens övriga utbildningstillfällen.

30
19
32