ADV23: Boka föreläsare inom antidoping

ANTIDOPINGVECKAN. För den förening eller det underförbund som önskar boka en föreläsning med antidopingtema finns kostnadsfria alternativ.
(Foto: Jesper Zerman/Bildbyrån)

4 juli 2023  |  Sofia Arnbom

Antidoping Sverige har en föreläsarpool med kunniga föreläsare inom antidopingområdet. Föreläsarna arbetar på uppdrag av och är utbildade av Antidoping Sverige för att standardisera föreläsningarna enligt ett upparbetat föreläsarupplägg.

Flera av föreläsare är sakkunniga inom antidoping i RF-SISU distrikt och många är dessutom legitimerade dopingkontrollanter med mångårig erfarenhet av antidopingarbetet. Föreläsarna finns utspridda över landet och innehållet anpassas beroende på målgruppen.

Underförbund kan boka föreläsare kostnadsfritt till samlingar och läger som riktar sig till aktiva och ledare på landslagsnivå samt Nationella idrottsutbildningar (NIU). Det är viktigt att vara ute i god tid, Antidoping Sverige vill ha bokningen minst två månader innan önskat datum för föreläsning.

Bokning görs via formulär på antidoping.se, ange “Svenska Budo & Kampsportsförbundet” som specialidrottsförbund samt skicka en kopia på förfrågan till Sofia Arnbom på SB&K kansli, arnbom@budokampsport.se.

Föreningar och distrikt som önskar en föreläsning i antidoping tar kontakt med sitt RF-SISU distrikt. Om föreningen inte känner till vilket RF-SISU distrikt föreningen tillhör eller vem på distriktet de ska höra av sig till, kontakta då Sofia Arnbom på SB&K kansli, arnbom@budokampsport.se, för hjälp att ta reda på det. 

Text: Sofia Arnbom

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52