Ansök om Projektstöd IF

SB&K:s föreningar har nu möjlighet att söka pengar inom två olika projektkategorier.
(Foto: Magnus Lejhall/Bildbyrån)

2 februari 2024  |  Annie Carriage

Syftet med Projektstöd IF Barn- och ungdomsidrott är att skapa förutsättningar för idrottsföreningar att utveckla sin barn- och ungdomsidrott i enlighet med Strategi 2025 och RFs riktlinjer. Målsättningen är en idrottsrörelse för fler där det blir vanligare att stanna länge, oavsett förutsättningar och ambition med sitt idrottande.

– Projektstöd IF Barn- och ungdomsidrott är ett verktyg för förbundet att använda sig av för att närma sig förbundets vision – Svensk budo & kampsport -hjärta i samhället
Vi vill vara en central del i samhället, så som hjärtat är en central del av människan, säger SB&K:s biträdande Generalsekreterare Magnus Ledin.

Våra idrottsföreningar inom SB&K kan nu söka stöd inom två olika projektkategorier som förbundet hoppas ska attrahera barn och unga – Trygga idrottsmiljöer samt Rörelseglädje genom Kampsportsskolan

– Det är några förändringar för årets sökande, vi har sänkt maxbeloppet med förhoppningen att istället kunna stötta fler föreningar inom förbundet i deras barn- och ungdomsverksamhet. Ansökningarna i år kommer även att hanteras löpande och återrapportering ska ske senast en månad efter avslutat projekt för de som beviljats medel, säger Magnus Ledin.

Mer information om stödet finns på undersidan Projektstöd IF samt i projektets presentation.

Text: Annie Carriage

 

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4