Kontakta Förbundsstyrelsen

Ordförande

August Wallén
E-mail: wallen@budo.se

Budo- och kampsportsbakgrund
Började träna jiu-jitsu och Judo hos Kurt Durewall 1980. Därefter blev det kyukoshin från 1984 och kick- och thaiboxning från året därpå. Åkte sommaren 1995 som första svensk till USA för att träna shootfighting/MMA. Har tävlat både som amatör (ISFA världsmästare 1999) och MMA-proffs (8-1 i record). Har svart bälte i BJJ och som coach rest med svenska landslaget i thaiboxning under sex år.

Bakgrund inom förbundet
Grundade såväl Svenska Shootfighting Förbundet som Svenska MMA Förbundet och var drivande i att få in dessa idrotter i SB&K. Arbetade även aktivt med inträdet för muay thai och submission wrestling. Satt som ordförande för den kampsportssektionen i SB&K under några år och var sedan med och utarbetade den nya förbundsstrukturen som klubbades på stämman 2009. Ombads senare samma år att komma tillbaka till förbundsstyrelsen och suttit sedan dess. Grundade det Internationella MMA Förbundet 2012 och satt även som dess ordförande det första ett och halvt åren.

Yrke
Driver Fighter Centre i Göteborg.

Mål och vision
Ser sig som en representant medlemmarna och arbetar alltid hårt för att vägval och fattade beslut skall vara i linje med deras vilja. Har en stark övertygelse om kampsportens positiva verkan både för folkhälsan och som integrerande kraft. Arbetar för ett starkt förbund som kan stödja anslutna föreningar och profilera kampsporten, men som även kan vara en positiv kraft och göra skillnad i samhället i stort.

Foto: Hamid Ersad Sarabi

Förbundskassör

Tobias Back
E-mail: back@budo.se

Budo- och kampsportsbakgrund
Började träna ju-jutsu 1991 som 8 åring och har även tränat judo och karate lite vid sidan av men aldrig graderat. Tog svart 2000 i stilen ju-jutsu kai och har idag 3:e dan. 2000 blev jag invald i SJJF:s barnkommitté och har jobbat med barn och ungdomsfrågor sedan dess. Blev en av två instruktörsutbildare för barninstruktörer inom ju-jutsu kai. Utbildade mig till elitinstruktör 2014. Har haft flertal drivit flertal projekt inom kampsport och jujutsu under åren som gått.

Bakgrund inom förbundet
2011 blev jag invald i Sv. Jujutsufederationens styrelse för att året efter bli vald till vice förbundsordförande fram till 2013. Året efter, dvs. 2014 gjorde jag comeback i styrelsen under ett år. 2017 gjordes min andra comeback och jag valdes till ordförande för sv. Jujutsufederationen.

Sedan 2014 har jag varit aktiv i Budokampsportsförbundet, distrikt mellan.

2015 var jag projektledare för SM-veckan för jujutsuns del och tillsammans med Muay thai arrangera SM i Örebro.

Yrke
Ungdomslots i Köpings kommun samt egen företagare.

Mål och vision
Att vi har ett samlat förbund som möter idrottens utmaningar tillsammans och att vi ses som en god förebild i civilsamhället. Kampsporten är bra på att fånga upp barn och ungdomar i utanförskap och en av mina absolut största drivkrafter är att kampsporten ska vara tillgänglig för alla och ingen klassfråga. Alla ska kunna utvecklas som idrottare och människa och det är viktigt att idrotter och klubbar i vårt förbund inser hur viktiga man är. Kampsporten kan tyckas vara lite spretig men en vision är att närma oss tillsammans och se fördelar med samarbete under ett förbund.

Foto: Hamid Ersad Sarabi

Utbildningsansvarig & vice ordförande

Fredrik Gundmark
E-mail: gundmark@budo.se

Budo- och kampsportsbakgrund
Tränat kyokushin sedan slutet av 80-talet. Varit tränare sedan tidigt 90-tal.

Bakgrund inom förbundet
Har engagerat sig i förening och stilorganisation sedan mitten av
90-talet. Har jobbat med utbildningar som utbildare i förbundet sedan 2002
och som ordförande i utbildningskommittén sedan 2010. Är även
styrelseledamot i Kyokushinförbundet.

Yrke
Idrottslärare på ett elitidrottsgymnasium

Mål och vision
Vill verka för att förbundet har ett brett och attraktivt
utbildningskoncept som tilltalar alla förbundets idrotter. Visionen är att
bidra till förbundets utveckling genom utbildning av tränare, instruktörer
och klubbledare.

Ledamot

Patricia Kazimierzcak
E-mail:

Budo- och kampsportsbakgrund
Har tränat brasiliansk jiu jitsu sen 20-års åldern och även börjat träna lite boxning senaste halvåret.

 

 

Bakgrund inom förbundet
Medlem, ingen tidigare bakgrund inom förbundet utöver det.

Yrke
Arbetar som socialsekreterare med barn och unga.

Mål och vision
Har en vision att kampsporten och idrotten ska välkomna alla människor oberoende av hur mycket pengar du har, hur du ser ut eller vem du blir kär i.

Foto: Hamid Ershad

 

Ledamot

Musse Hasselvall
E-mail:

Budo- och kampsportsbakgrund


 

Bakgrund inom förbundet

Yrke

Mål och vision

Foto: Hamid Ershad

 

Övriga ledamöter

Johanna Rydberg
E-mail: rydberg@budo.se

Budo- och kampsportsbakgrund
Jag började träna thaiboxning i Helsingborg januari 2008. Innan det har jag bara hållit på med tennis, badminton, handboll, simning, hästar och tränat på gym – ett av mina favoritpass på gymmet var boxercise.
Jag gick min första match i thaiboxning 2009. Gjorde tre d-klass (nybörjarmatcher) den våren och åkte sedan till Thailand under sommaren och gick tre a-klassmatcher.
Sedan dess har jag tagit:
5 SM-guld
3 NM-guld
2 EM-guld
2 VM-brons
Jag ingår just nu i landslaget som skall slåss om medaljer på VM i Jönköping, maj 2016.

Foto: Hamid Ersad

Elin Bladh
E-mail:

Budo- och kampsportsbakgrund
Började träna MMA på Berserk MMA år 2009, har sedan dess tävlat i grappling, Allstyle och amatör-MMA. Är numer även coach i sin förening.

Bakgrund inom förbundet
Satt som ordförande i förbundets Ungdomsråd mellan 2012 och 2014, och har även suttit i Svenska MMA-förbundets valberedning mellan 2015-2017.

Yrke
Jobbar med digital marknadsföring som projekt- och kundansvarig.

Mål och vision
Har en vision att svensk kampsport ska fortsätta växa, både för elit och motionär. Vill verka för att fler ska vilja utöva och engagera sig i kampsport på olika nivåer. 

George Sallfeldt
E-mail:

Budo- och kampsportsbakgrund

Bakgrund inom förbundet

Yrke

Mål och vision

Clara Wetzelmayr
E-mail:

Budo- och kampsportsbakgrund
Har sedan 2010 tillsammans med sin man, Peter Wetzelmayr, drivit thaiboxningsklubben OneChai Muaythai samt arrangerat ett stort antal thaiboxningstävlingar.

Bakgrund inom förbundet
Ingen tidigare bakgrund inom förbundet.

Yrke
Arbetar som tränare/ medlemsansvarig/ kassör på föreningen OneChai Muaythai. 

Mål och vision
Har som mål att kampsport ska komma ännu längre in i de svenska vardagsrummen och har övertygelsen att kampsport har något för alla.

0
0
0