Snart öppnar medlemsrapporteringen för 2023

FÖRENING. Den årliga rapportering som medlemsföreningar ska göra till SB&K närmar sig. Att se över föreningens kontakt- respektive inloggningsuppgifter i tid inför detta rekommenderas.
(Foto: Mathias Bergeld/Bildbyrån)

15 november 2022  |  Kansliet

SB&K-föreningar ska årligen rapportera medlemsantal och betala medlemsavgift till SB&K samt skicka in en årsrapport i IdrottOnline. Rapporteringen sker via två olika rapporter, en medlemsrapport samt en årsrapport.

Medlemsrapport

Medlemsrapporten ligger till grund för medlemsavgiften som föreningen ska betala. Länk för rapportering mejlas till respektive förening i mitten av december och medlemsavgiften ska vara betald senast 31 januari.

Kontrollera att föreningen har rätt kontaktuppgifter i klubbregistret. Eventuella uppdateringar skickas till info@budo.se – var tydlig med vilken förening och vilken ändring som avses.

» Läs mer under FöreningMedlemsrapport

Årsrapport

I IdrottOnline ska en årsrapport innehålla svar på några frågor samt medlemsantal genererat från föreningens medlemsregister skapas och skickas in. Svarsperioden för årsrapporten inleds den 1 december och avslutas den 31 januari.

Kontrollera att föreningens IdrottOnline är aktiverad samt att någon i föreningen har rollen huvudadministratör eller klubbadministratör. Det är personer med dessa roller som kan skicka in årsrapporten. 

IdrottOnlines support tillhandahåller manualer samt möjlighet till hjälp via telefon, mejl eller formulär.

» Läs mer under FöreningÅrsrapport

 

51
43
52