Nyheter

SB&K:s jämställdhetsenkät ute

Som en del av kartläggningen i jämställdhetsprojektet 50/50 skickade SB&K ut en enkät till föreningsledarna under gårdagen. Under första dygnet har SB&K mottagit 250 svar.

Vi vill uppmana alla medlemmar att svara på denna enkät antingen via länken nedan eller länk ni får via er föreningsledare. Enkäten tar ca 5-10 minuter att fylla i och du som svarar är helt anonym. Sista svarsdatum är den 15:e juni.

Svara på enkäten HÄR.

MER OM PROJEKTET
I ett försök att säkerställa de jämställdhetsmål RF lyfter fram i Strategi 2025 och möta de kriterier som kommer ligga till grund för de finansiella stöden i framtiden, har SB&K tillsatt en arbetsgrupp för att undersöka hur det ser ut bland SB&K:s medlemmar. Ett första steg i att kartlägga nuläget är denna enkät. I slutet av 2020 kommer SB&K presentera förslag på hur vi som förbund kan fortsätta utvecklas utifrån insamlad data.