Årsrapporten i IdrottOnline öppnar idag

FÖRENING. Det har blivit dags att skapa föreningens årsrapport, och via IdrottOnline skicka den till SB&K. Årsrapporten ska vara inskickad senast den 31 januari 2023.
(Foto: Mathias Bergeld/Bildbyrån)

1 december 2022  |  Kansliet

Årsrapporten är en insats för att identifiera det faktiska antalet medlemmar som finns i verksamheten. Bakgrund till införandet och uppföljning efter första årets insats presenteras här.

Föreningen skapar och skickar in årsrapporten i IdrottOnline. Den ersätter inte medlemsrapporten till SB&K. Bägge rapporterna ska skickas in. Länkar till medlemsrapporten skickas ut via mejl i mitten av december.

Skapa och skicka in årsrapport

För att skapa och skicka in årsrapporten behöver föreningens IdrottOnline vara aktiverad. Årsrapporten kan göras av de i föreningen som har rollen huvudadministratör eller klubbadministratör.  

Informationen i årsrapporten hämtas automatiskt från föreningens uppgifter i IdrottOnline. Börja därför med att kolla så att kontaktuppgifter och medlemsregister är uppdaterade.

En steg för steg beskrivning av hur föreningen skapar och skickar in årsrapporten finns att ta del av under FöreningÅrsrapport

Svarsperioden inleds den 1 december 2022 och årsrapporten ska vara inskickad senast den 31 januari 2023.

 

En kommentar

0
0
0