Ansök om tävlingskort

Sedan den 1 augusti 2008 är det lag på att alla som tävlar i våra idrotter som har tekniker mot huvudet ska ha ett giltigt tävlingskort. Korten görs av Matilda Ritzén på kansliet och eftersom det ibland kommer in väldigt många ansökningar gäller det att vara ute i god tid. 

Minst två veckor innan du måste ha ditt kort behöver en komplett ansökan vara inne på kansliet för att du ska kunna vara säker på att få ditt kort i tid.
Tävlingskortet kostar 300 kronor och gäller i fem år.

Betala in till Plusgiro 61 21 20 – 6 eller betala direkt med kort i ansökan.

Observera att alla som tävlar för någon av våra medlemsföreningar måste ha ett tävlingskort.

Nya regler för tävlingskort

Utefter ett förbundsstyrelsebeslut trädde nya regler för tävlingskortet igenom. Dels beslutades det att ansökningar numera enbart kan göras digitalt via budokampsport.se. Dels beslutades även att fastställa en avgift på 5000 kronor för kort som söks senare än klockan 15.00 dagen före tävlingshelg, under förutsättning att kansliet har möjlighet att producera kortet.

Fyll i ditt personnummer i formatet ÅÅMMDDNNNN (10 siffror). Om du har ett tävlingskort sedan tidigare måste vi avregistrera det innan du kan ansöka om ett nytt. Kontakta SB&K via info@budokampsport.se eller på telefon 08-714 88 70.

S

Fyll i ditt samordningsnummer från migrationsverket. Samordningsnumret hittas under bilden på ditt LMA-kort.
Om du har ett tävlingskort sedan tidigare måste vi avregistrera det innan du kan ansöka om ett nytt. Kontakta SB&K via info@budokampsport.se eller på telefon 08-714 88 70.

Fyll i ditt postnummer i formatet XXX XX. T.ex. 211 21

Ange ditt telefonnummer utan mellanslag eller bindestreck. T.ex. 081234567

Fältet söker automatiskt fram din klubb från registret. Välj sedan klubben i listan.

Här laddar du upp foto, kopia på fotolegitimation samt en kopia på ditt kvitto för inbetalningen. Dessa måste skickas upp via hemsidan och kan alltså inte längre kompletteras via brev.

Filnamn:

Filstorlek:

Om du är under 18 år gammal behöver du målsmans underskrift. Blanketten som ska fyllas i hittar du här. Efter att du fyllt i den antingen fotograferar eller skannar du blanketten och laddar upp den här.

OBS! Det är viktigt att bilden du skickar in enbart visar ditt ansikte framifrån (i stil med ett passfoto).

Filnamn:

Filstorlek:

Fotografera eller skanna in giltigt körkort, pass eller annan fotolegitimation på sökande och ladda upp här. Det går även bra med personbevis.

Filnamn:

Filstorlek:

Fotografera eller skanna in kvittot för inbetalningen från banken. Du kan även få kvittens från din internetbank som PDF (oftast). Ladda upp filen här.

Efter att du skickat din ansökan vidarebefordras du direkt till kassan för att betala för kortet. Vänligen lämna inte sidan under tiden den laddar.
Vi erbjuder inte fakturabetalning.
Payson logo

Härmed intygar jag att ovanstående uppgifter är korrekta och jag tillåter att ni behandlar min ansökan. Jag godkänner med min ansökan att SBKF får behandla mina uppgifter enligt personuppgiftslagen (PuL).
Du ger ditt samtycke genom att ansöka om tävlingskort på webben. Om du vill avböja information eller annan hantering enligt ovan, meddela Svenska Budo och kampsportsförbundet skriftligen eller i din anmälan.

3
3
4