Ingen Wushu-debut för Madde Vall

Framgångsrika thaiboxerskan Madeleine Vall har under en period även intresserat sig för andra delar av kampsportsträningen, än den hon normalt håller på med. Hon gjorde därför en spontananmälan till helgens Wushu-tävlingar. Tyvärr har arrangören enligt Madde inte lyckats matcha henne med någon, trots att hon är positiv till att tävla i en annan viktklass. Wushudebuten får därför vänta.

20 februari 2014  |  Eva Hedman

Framgångsrika thaiboxerskan Madeleine Vall har under en period även intresserat sig för andra delar av kampsportsträningen, än den hon normalt håller på med. Hon gjorde därför en spontananmälan till helgens Wushu-tävlingar. Tyvärr har arrangören enligt Madde inte lyckats matcha henne med någon, trots att hon är positiv till att tävla i en annan viktklass. Wushudebuten får därför vänta.

Madde säger till budokamsport.se att det hade varit roligt att prova något nytt, helt utan prestationskrav. Men det finns andra tävlingar att se fram emot. Bland annat kommer hon att delta i VM i Thaiboxning i maj, där hon självklart siktar på en guldmedalj.

 

Text: Eva Hedman

0
0
0