Höstens föreningsforum Framgång – Framtid – Förening

I höst kommer SB&K att arrangera tre föreningsforum. Dessa kommer att genomföras i Stockholm, Göteborg och Malmö. Temat för forumet kommer i år att vara Åldersanpassad fysisk träning. Vilka nya grupper kan just din förening rekrytera?

14 juli 2014  |  Eva Hedman

I höst kommer SB&K att arrangera tre föreningsforum. Dessa kommer att genomföras i Stockholm, Göteborg och Malmö. Temat för forumet kommer i år att vara Åldersanpassad fysisk träning. Vilka nya grupper kan just din förening rekrytera?

   – Vi har en ambition att få till mötesplatser där föreningsledare och tränare kan utbyta erfarenheter med varandra samtidigt som de blir inspirerade till utveckling, både för sin egen utveckling och för att utveckla föreningen.Vi är övertygade att föreningsforumen kommer att skapa dessa mötesplatser, säger utbildningsansvarig Fredrik Gundmark.

Föreningsforum Framgång – Framtid – Förening kommer att arrangeras i Stockholm 11 oktober, Malmö 18 oktober och Göteborg 25 oktober.

Mer information och anmälningslänkar hittar ni på www.budokampsport.se/foreningsforum

 

2
8
10