Sveriges medaljskörd i MMA-VM

13 juli 2015  |  Eva Hedman

Nu är VM i MMA över för den här gången och Sverige tog med sig hela fyra medaljer hem: tre silver och ett brons.
   ”På det hela taget är jag väldigt stolt över alla våra svenska landslagsfighters. Man är en vinnare bara man går in i buren i den här sporten”, skriver teamleader Anders Ohlsson i en artikel på fightermag.se.

Trots hårt motstånd och en del otur i detta mästerskap lyckades Sveriges landslag ta med sig hela fyra medaljer hem. Anja Saxmark och Serdar Altas (-56,7 kg – flugvikt) och Joel Moya (-65,8 kg – fjädervikt) kammade hem varsitt silver och Lisa Engelke (-65,8 kg – fjädervikt) tog ett brons.

Teamleader Anders ”Taxi” Ohlsson har varit på plats i Las Vegas hela mästerskapsveckan och är mycket nöjd med de prestationer som gjorts. Nu ser han och laget fram emot höstens EM.

”På det hela taget är jag väldigt stolt över alla våra svenska landslagsfighters. Man är en vinnare bara man går in i buren i den här sporten, och de erfarenheter vi skaffat oss här i Las Vegas kommer vi kunna förvalta inför EM i Birmingham under november.” skriver han.

 

Foto: Anders “Taxi” Ohlsson

2
8
10