Björn Eriksson delar ut pris på Kampsportsgalan

Björn Eriksson är för många mest känd som gammal rikspolischef och landshövding för Östergötland. Genom sitt arbete i riksidrottsstyrelsen har han mycket erfarenhet av olika idrotter. Därutöver är han med i kampsportsdelegationen. På Kampsportsgalan delar han ut priset Årets Klubb tillsammans med tv-profilen Doreen Månsson.

13 mars 2014  |  Eva Hedman

Björn Eriksson är för många mest känd som gammal rikspolischef och landshövding för Östergötland. Genom sitt arbete i riksidrottsstyrelsen har han mycket erfarenhet av olika idrotter. Därutöver är han med i kampsportsdelegationen. På Kampsportsgalan delar han ut priset Årets Klubb tillsammans med tv-profilen Doreen Månsson.

Inför årets gala har Björn tre förväntningar:
Att träffa många trevliga människor (för det tycker han att kampsportare är), att äta något gott, och slutligen ser han fram emot att få hylla framstående kampsportare. Att dela ut priset Årets Klubb tycker han är jättekul.

   – Det är något visst med att få belöna bra prestationer, oavsett om det är en utövare eller en klubb, säger han till budokampsport.se.

Björn, vad tror du att galan betyder för svenska kampsportare?
   – Jag har mycket erfarenhet från fotbollen och Idrottsgalan. Den stora betydelsen för alla idrottare är att få erkännelse och bli uppmärksammade för sina prestationer.

 Avlsutningsvis hälsar Björn: 
   – Väl mött på galan!

Text: Eva Hedman
Foto: Annie Bondefelt

0
0
0