Kampsportare i Gladiatorerna i höst

I höst återkommer en gammal klassiker i TV4. Det är Gladiatorerna som gör comeback i tv-rutan och två kampsportare kommer att vara med i programmet.

Det handlar om Linn Wennergren, som utmanare, och om MMA-idrottaren Lina Eklund från Superior Challenge som kommer att vara en av gladiatorerna – med namnet Lynx. Även Magdalena Kowalczyk (som var med i Fångarna på fortet) blir gladiator under namnet Athena.
 

20 juni 2011  |  Jonathan Broberg

I höst återkommer en gammal klassiker i TV4. Det är Gladiatorerna som gör comeback i tv-rutan och två kampsportare kommer att vara med i programmet.

Det handlar om Linn Wennergren, som utmanare, och om MMA-idrottaren Lina Eklund från Superior Challenge som kommer att vara en av gladiatorerna – med namnet Lynx. Även Magdalena Kowalczyk (som var med i Fångarna på fortet) blir gladiator under namnet Athena.
 

0
0
0