Förlust för Daniel Fredriksson i B-klass


Daniel Fredriksson mäktade inte störa marockanen Ferid Boulasdel i herrarnas b-klass -51kg. Fredriksson åkte i backen och hamnade på efterkälken. Tredje ronden pressade han rejält, men till skillnad från förra matchen, kom inte den där avgörande träffen.
   – Det blev väldigt likt förra matchen, tyvärr åkte jag på en räkning, säger han till budokampsport.se.

7 maj 2014  |  Jonathan Broberg


Daniel Fredriksson mäktade inte störa marockanen Ferid Boulasdel i herrarnas b-klass -51kg. Fredriksson åkte i backen och hamnade på efterkälken. Tredje ronden pressade han rejält, men till skillnad från förra matchen, kom inte den där avgörande träffen.
   – Det blev väldigt likt förra matchen, tyvärr åkte jag på en räkning, säger han till budokampsport.se.

Men en bronspeng i VM i B-klass är ändå något som Fredriksson kommer att ta med sig.
   -Jag har lärt mig så enormt mycket de här dagarna. Det är klart att man hade velat vinna, men jag är ändå jäkligt stolt över min insats.

Text och foto: Jonathan Broberg

2
8
10