ADV22: Så var Antidopingveckan 2022

En sammanfattning av det som publicerats den gångna temaveckan.

22 juli 2022  |  Kansliet

Den 18–22 juli genomfördes Antidopingveckan 2022, den återkommande temaveckan som genomförs varje år på budokampsport.se. Syftet med den är att informera om Svenska Budo & Kampsportsförbundets och Antidoping Sveriges arbete i antidopingfrågor.

Totalt publicerades i år 13 artiklar inom temat. Bland annat intervjuades företrädare för det svenska antidopingarbetet, några av elitutövarna inom SB&K och en av förbundets starkaste profiler inom antidoping. Vi har också samlat aktuell statistik för svensk doping samt påmint om den information och de e-utbildningar som är tillgängliga.

Här finns nu en samlad översikt av det som har publicerats:

Måndag 18 juli

Tisdag 19 juli

Onsdag 20 juli

Torsdag 21 juli

Fredag 22 juli

Tack för att ni har följt ADV22!


Mats Lilja, Sofia Arnbom, Annie Bondefelt
Projektansvariga för Antidopingveckan
Svenska Budo & Kampsportsförbundet

Foto: Bildbyrån/Antidoping Sverige/SB&K/Privat/Mathias Sobczyk [montage]

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52