Nominera till förbundets ledning

Det är medlemsföreningarna som styr Svenska Budo & Kampsportsförbundet. På stämman den 25 mars utser medlemmarna en förbundsordförande och sex styrelseledamöter att leda förbundet samt en revisor och en revisorssuppleant att granska verksamheten 2017. Valberedningen vill därför ha in nomineringar till dessa poster.

16 februari 2017  |  Jonathan Broberg

SB&K har inget formellt nomineringsstopp. Det går att nominera ända fram till beslutspunkten på stämman men för att valberedningen skall kunna ta hänsyn till de inkomna nomineringarna i förslaget vi kommer att presentera några veckor innan stämman vill vi ha dem senast den 1 mars. Det räcker med ett namn och en klubb samt kontaktinformation. Valberedningens arbete underlättas om den som nominerar också skriver en kort motivering. Kontakta gärna den ni vill nominera och fråga om hen ställer upp.

Valberedningen betraktar alla poster som obesatta och vår uppgift är att presentera ett samlat förslag av de vi tror bäst kan leda förbundet under 2017.
Då SB&K organiserar 29 idrotter i 15 underförbund med klubbar över hela landet är en bredd i erfarenheter, åldrar och geografisk spridning önskvärd. Inom förbundets idrotter tränar kvinnor och män tillsammans oftare än i många andra idrotter. Därför är det angeläget med en jämställd förbundsstyrelse.

Skicka era nomineringar till valberedning@budokampsport.se senast 1 mars. Frågor besvaras av Jöran Fagerlund, sammankallande i valberedningen, på 0736-450052. Vi valberedare har en hederskod att all information som kommer till valberedningen och alla diskussioner som sker i valberedningen stannar i valberedningen.

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4