Anmäl dig till första Tar grepp om-föreläsningen

DEMOKRATIDROTT | Nu är det klart. Första tillfället att kunna ta del av föreläsningsserien Tar grepp om blir 24 november, 08.00-08.45. Föreläsare är RFSISU:s jurist Linus di Zazzo och ämnet är medlemskapets rättigheter och skyldigheter.
– Vi har sett att relativt få inom våra led deltar på exempelvis årsmöten. Det vill vi ändra på och därför tycker vi att ämnet för föreläsningen känns relevant, säger Astrid Hultin Svensk, projektledare för Demokratidrott till budokampsport.se.

4 november 2021  |  Astrid Hultin Svensk

Nu går det att anmäla sig till den första digitala föreläsningen inom ramen för Tar grepp om. Föreläsningen startar 24 november 08.00 och hålls i Teams.

Föreläsningen riktar sig till alla våra föreningsmedlemmar, oavsett vilken roll i föreningen man har. Alla medlemmar i SB&K är välkomna att vara med.

Det första ämnet som diskuteras är medlemskapets rättigheter och skyldigheter. Det kommer att ledas av RFSISU-juristen Linus di Zazzo.
– Föreningsidrotten styrs av demokratin. Men vi har sett att relativt få inom våra led deltar på exempelvis årsmöten. Det vill vi ändra på och därför tycker vi att ämnet för föreläsningen känns relevant.
– Jag vill också framföra att man kan skicka frågor till föreläsaren redan när man anmäler sig. Så passa på att göra det.

Anmälan görs via Idrottonline. Sista anmälningsdag är 22 november.
Föreläsningen är kostnadsfri.

Här anmäler du dig. 

Skulle du inte ha möjlighet att vara med på föreläsningen live, kommer den att spelas in och visas i efterhand.

Text: Jonathan Broberg
Foto: Carl Sandin/BILDBYRÅN

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

0
0
0